Wij geloven dat echte beleving ontstaat waar vuur, smaak en gastvrijheid samenkomen
Christophe Van Meerbeeck
Christophe brengt zijn liefde voor reizen en lange bergwandelingen samen met jaren ervaring in het koken voor groepen jongeren in het buitenland. Daar ontdekte hij hoe sterk koken mensen verbindt. Goed eten gaat niet enkel over smaak, maar over momenten delen en verbinding creëren.
Zijn culinaire pad kreeg extra richting tijdens de Fire School van Zouterover, onder leiding van chef Kevin Kegeleers, waar zijn passie voor koken op open vuur verder groeide. Vandaag vertaalt hij die passie, samen met Pieter, in De Flamberen, waar vuur, natuur en beleving de basis vormen van elk gerecht.
Zijn culinaire pad kreeg extra richting tijdens de Fire School van Zouterover, onder leiding van chef Kevin Kegeleers, waar zijn passie voor koken op open vuur verder groeide. Vandaag vertaalt hij die passie, samen met Pieter, in De Flamberen, waar vuur, natuur en beleving de basis vormen van elk gerecht.
Pieter Maes
Pieter heeft al 5+ jaar ervaring als zelfstandig cateraar, waar hij zijn passie voor koken en gastvrijheid volop ontwikkelde. Met De Flamberen wil hij samen met Christophe een merk neerzetten waarin zijn creativiteit en liefde voor authentieke smaken alle ruimte krijgen.
Pieter heeft ruime ervaring als private chef in het buitenland, waar hij bedrijven en teams begeleidt met culinaire totaalervaringen. Naast koken is Pieter ook een succesvol outdoor-fotograaf. Zijn oog voor detail, natuur en wild neemt hij mee in de keuken: in de presentatie, de sfeer en het creëren van pure gerechten die verhalen vertellen.
Pieter heeft ruime ervaring als private chef in het buitenland, waar hij bedrijven en teams begeleidt met culinaire totaalervaringen. Naast koken is Pieter ook een succesvol outdoor-fotograaf. Zijn oog voor detail, natuur en wild neemt hij mee in de keuken: in de presentatie, de sfeer en het creëren van pure gerechten die verhalen vertellen.

